Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Nog een paar seconden voordat je spel begint!

Dit duurt ietsje langer dan normaal.

Wil je nog even wachten, of wil je het spel opnieuw starten?

Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens!

Oeps, er ging iets mis bij het laden van je spel. Probeer het nog eens!

Star Stable

flash player iconBrowser ondersteunt dit spel niet meer.

Je kunt dit spelletje niet langer in je browser spelen omdat Flash is stopgezet. Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Meer informatie

mascott image

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Dit zijn er een paar.

Helaas! Dit spelletje doet het alleen op je computer.

Spel starten

Laden…

Spel laden

Spel laden

Dit spel maakt gebruik van moderne functies die niet ondersteund worden door jouw browser.
Download de nieuwste versie van Google Chrome voor het beste resultaat.

Toevoegen aan favorieten
Dit spel staat nu in je favorieten!
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.
Beschrijving
Reacties
Walkthrough

 

Star Stable

Welkom in de wonderlijke wereld van Star Stable! Je staat op het punt naar het betoverde eiland Jorvik te worden vervoerd, waar vele avonturen op je wachten!

Als je dol bent op paarden, zit je hier helemaal goed! Er zijn er verschillende die je kunt verzorgen in dit online MMO-paardenspelletje dat al door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gespeeld. Dat is echter nog maar één deel van de reis die je te wachten staat!

Jorvik is een magisch rijk vol plezier en fantasie waar paarden en de eilandbewoners die over hen waken een mystieke band delen. Het is een paradijs, maar ook een paradijs dat wordt bedreigd door een gevaarlijke kracht die op de loer ligt onder de golven net voor de kust in dit epische avontuurspelletje. Een mysterieuze kracht die alleen bekend staat als Garnok kan binnenkort uit deze wateren opstijgen en zowel het eiland als al degenen die het bewonen bedreigen.

Gelukkig zijn de Hoeders van Aideen, een groep dappere bewakers, toegewijd aan het beschermen van Jorvik. Pas je personage aan voordat je het eiland verkent, voltooi missies, verzorg je paarden en chat met andere spelers. Na verloop van tijd kun je worden gevraagd om je aan te sluiten bij de Soul Riders, een zusterschap van heldhaftige verdedigers onder leiding van een legendarisch meisje dat volgens de voorspellingen op een dag te paard zal verschijnen om Garnok uit te dagen. Heb jij het in je om deel te nemen aan een epische strijd die het lot van Jorvik voor eens en altijd kan bepalen?

Hoe speel je Star Stable?

Star Stable is een online MMO-spelletje. Sluit je aan bij andere gamers over de hele wereld terwijl je elke hoek van het mystieke en magische eiland Jorvik onderzoekt. Je kunt paarden adopteren, op missie gaan, deelnemen aan races en nog veel meer. Je kunt het hier gratis spelen!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu's te bladeren, de kaart te verkennen en meer.
  • KLIK MET LINKS om items te selecteren, keuzes te maken en meer.

Wat is het doel van Star Stable?

Het doel van Star Stable is om voor een of meerdere paarden te zorgen terwijl kriskras op reis gaat over het hele eiland Jorvik. Je neemt deel aan een betoverend verhaal vol magie en avontuur. Kun jij Jorvik helpen beschermen tegen al diegenen die het bedreigen?

Is Star Stable een vervolg?

Star Stable, ook bekend als Star Stable: Online, is het vierde deel van een reeks spelletjes. Het vindt plaats na de gebeurtenissen in Starshine Legacy, Star Academy en het originele Star Stable.

Soortgelijke spelletjes

Je kunt andere spannende reizen beleven in deze geweldige online spelletjes!

  1. Klondike: The Lost Expedition
  2. Horse Simulator 3D
  3. Car Girl Garage
  4. Elvenar

Wie is de maker?

Star Stable is gemaakt door Star Stable Entertainment AB.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor dit spel.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!

Meld je aan