Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Nog een paar seconden voordat je spel begint!

Dit duurt ietsje langer dan normaal.

Wil je nog even wachten, of wil je het spel opnieuw starten?

Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens!

Oeps, er ging iets mis bij het laden van je spel. Probeer het nog eens!

Hungry Shark Arena

flash player iconBrowser ondersteunt dit spel niet meer.

Je kunt dit spelletje niet langer in je browser spelen omdat Flash is stopgezet. Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Meer informatie

mascott image

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Dit zijn er een paar.

Helaas! Dit spelletje doet het alleen op je computer.

Spel starten

Laden…

Spel laden

Spel laden

Dit spel maakt gebruik van moderne functies die niet ondersteund worden door jouw browser.
Download de nieuwste versie van Google Chrome voor het beste resultaat.

Toevoegen aan favorieten
Dit spel staat nu in je favorieten!
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.
Beschrijving
Reacties
Walkthrough

 

Hungry Shark Arena

Bereid je voor op een hectische voersessie in Hungry Shark Arena! Jij neemt het op tegen spelers van over de hele wereld in dit multiplayer battle royale-spelletje!

Welkom bij een koraalrif dat op het punt staat een buffet te worden voor zowel hun haaien als degene die jij gaat besturen. Jouw eerste taak? Ontsnappen aan die vervelende mensen die je met een helikopter naar een verblijf proberen te vervoeren. Ze zijn vastbesloten je schrikbewind te voorkomen voordat het zelfs maar begint! Scheur je harnas uit elkaar en duik zo snel mogelijk de oceaan in.

Zodra je het water raakt, begin je elke vis die je tegenkomt op te smikkelen terwijl je je vijanden probeert te verslaan. Als je groot genoeg wordt, kun je ze opeten, net als veel ongelooflijk lekkere duikers en onnozele zwemmers. Vermijd de mijnen en giftig afval terwijl je probeert de grootste haai in de arena te worden. Als je die raakt, loopt je gezondheidsmeter aanzienlijk leeg.

Hungry Shark Arena is uitgegroeid tot een van ’s werelds meest populaire gratis battle royale-spelletjes met haaien voor in je browser. Het heeft zelfs fans zoals Pungence, de beroemde Amerikaanse YouTube-gamer! Nu is het tijd om het zelf te proberen, vooral als je geniet van gratis online spelletjes met veel arcade-achtige actie!

Ontdek of jij het in je hebt om een held van legendarische proporties te worden en heel veel munten te verdienen. Samen met een paar dagelijkse bonussen zullen die je helpen extra haaien te ontgrendelen, zoals de echt angstaanjagende Thresher en Axe-Head!

Hoe speel je Hungry Shark Arena?

Hungry Shark Arena is een actierijk haaienspelletje. Probeer de grootste en slechtste haai te worden in een koraalrif vol andere haaien en tonnen ongelooflijk lekkere dingen om te eten. Zorg er alleen wel voor dat je het giftige afval en de mijnen vermijdt!

Spelbediening

 • GEBRUIK DE MUIS om je haai te laten zwemmen. 
 • KLIK MET LINKS om een snelheidsbooster te gebruiken.

Wat is Hungry Shark?

Hungry Shark is een reeks spannende RPG-spelletjes die in 2010 van start ging met het oorspronkelijke spelletje. Sindsdien zijn er verschillende vervolgdelen uitgebracht, waaronder Hungry Shark Arena, een HTML5-multiplayerspelletje dat in 2020 debuteerde.

Wat zijn de tips en trucs voor Hungry Shark Arena?

 • Het doel van Hungry Shark Arena is om een hele grote haai te worden. Concentreer je op de kleinere dingen die je eerst kunt eten, omdat je de grotere nog niet kunt consumeren. 
 • Richt je al vroeg in het spelletje op groepen vissen. Naarmate je haai groter en sterker wordt, moet je je aandacht richten op grotere en smakelijkere prooien zoals duikers. 
 • Overbodige opmerking misschien, maar probeer de grotere haaien te vermijden. Je ligt al snel uit het spel als ze je aanvallen. 
 • Veel van deze haaien hebben de neiging te patrouilleren in het centrum van de arena waar het grootste deel van de actie plaatsvindt. Misschien is het handiger om dichter bij de randen en uit het zicht blijven, totdat je haai groot genoeg is om de confrontatie aan te gaan!

Soortgelijke spelletjes

Ben je groot fan van actiespelletjes? Check dan nu deze geweldige titels!

 1. Angry Shark Online
 2. Hole.io
 3. Eternal Fury
 4. Rio Rex
 5. Worms.Zone

Wie is de maker?

Hungry Shark Arena is gemaakt door Ubisoft.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor dit spel.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!

Meld je aan